https://makolamedia.dk/

Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Om Makola Media

Lær mig at kende

Siden er under opbygning - skriv til [email protected] eller ring på 31410924

Hvem er jeg?

Som tredje-generations selvstændig må iværksætteri siges at ligge i blodet. Min far og bedstefar var mekanikere, min mormor havde en kiosk.


Jeg kæmpede ellers imod længe, men jeg kunne altså ikke lade være med at hoppe ud i det. 


Jeg er oprindeligt uddannet reservedelsekspedient, efter et marketingforløb, da jeg ville "noget med handel", men ikke helt vidste hvad. 


Efterfølgende uddannede jeg mig som journalist, men efter et par år i branchen kedede jeg mig og ville hellere arbejde med virksomheder og markedsføring, så midt under finanskrisen valgte jeg at opsige mit ellers gode job som billedredaktør hos Polfoto - Politikens Hus billedbureau. Jeg startede på en kommunikationsoverbygning, og i 2010 stod jeg med et CVR-nummer og en virksomhed.


Siden da har jeg været selvstændig i større eller mindre grad. Sort Media blev nemlig sat på pause for en periode, mens jeg varetog stillingen som kommunikationschef for en klient, som jeg havde haft fra deres spæde start og til de på få år blev en millionvirksomhed og derefter til en tocifret millionvirksomhed.Hvad er Makola Media?

Makola Media laver markedsføring, kommunikation og forretningsudvikling for solopreneurer og små virksomheder i form af 1on1 hjælp og ikke mindst kurser og workshops.


Jeg arbejder KUN med virksomheder og mennesker, der virkelig ønsker at rykke sig. Det er en af årsagerne til at nogle af mine klienter kan gå fra at kæmpe for føden til millionomsætninger.


Siden jeg startede i 2010 er der kommet klienter til i både ind- og udland og nye forretningsområder.


Derfor skiftede kommunikationsdelen navn fra Sort Media i december 2020 til Makola Media, så jeg kunne få en .com også.


Sort Media eksisterer stadig som paraply for de efterhånden mange forskellige forretningsområder.

Områder

Tidligere og nuværende klienter

Online markedsføring, kommunikation og forretningsudvikling.

Kontakt

[email protected]

© 2021 Makola Media/Sort Media. All Rights Reserved.