https://makolamedia.dk/

Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Siden er under ombygning. Skriv til [email protected] eller ring på 31410924 ved spørgsmål.

Om Makola Media

Hvad er Makola Media?

Makola Media hjælper solopreneurer og små virksomheder med at nå den første eller næste million(er) ved hjælp af markedsføring, kommunikation og forretningsudvikling.

Hjælpen fås i form af 1on1 hjælp til de store ryk og ikke mindst kurser og workshops til de lidt mindre ryk, som du som iværksætter selv har tid, lyst og mod på at gå i lag med.


Jeg arbejder KUN med virksomheder og mennesker, der virkelig ønsker at rykke sig. Det er en af årsagerne til at nogle af mine klienter kan gå fra at kæmpe for føden til millionomsætninger.


Siden jeg startede i 2010 er der kommet klienter til i både ind- og udland og nye forretningsområder.


Derfor har kommunikationsdelen skiftet navn fra Sort Media til Makola Media, så jeg kunne få en .com adresse også.


Sort Media eksisterer stadig som paraply for de forskellige forretningsområder, der bl.a. tæller videotestimo.dk og videotestimo.com der automatiserer indsamlingen af de video testimonials og botaut.com der beskæftiger sig med chatbotter. 

Lær mig at kende

Hvem er jeg?

Som tredje-generations selvstændig må iværksætteri siges at ligge i blodet. Min far og bedstefar var mekanikere, min mormor havde en kiosk.


Jeg kæmpede ellers imod længe, men jeg kunne altså ikke lade være med at hoppe ud i det. 


Jeg er oprindeligt uddannet reservedelsekspedient, efter et marketingforløb, da jeg ville "noget med handel", men ikke helt vidste hvad. 


Efterfølgende uddannede jeg mig som journalist, men efter et par år i branchen kedede jeg mig og ville hellere arbejde med virksomheder og markedsføring, så midt under finanskrisen valgte jeg at opsige mit ellers gode job som billedredaktør hos Polfoto - Politikens Hus billedbureau. Jeg startede på en kommunikationsoverbygning, og i 2010 stod jeg med et CVR-nummer og en virksomhed.


Siden da har jeg været selvstændig i større eller mindre grad. Sort Media blev nemlig sat på pause for en periode, mens jeg varetog stillingen som kommunikationschef for en klient, som jeg havde haft fra deres spæde start og til de på få år blev en millionvirksomhed og derefter til en tocifret millionvirksomhed.


Tidligere og nuværende klienter

Online markedsføring, kommunikation og forretningsudvikling.

Kontakt

[email protected]

© 2021 Makola Media/Sort Media. All Rights Reserved.