https://makolamedia.dk/

Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Siden er under opbygning - for fremtiden udbydes der kun kurser. Der tages ikke flere klienter 1-1 klienter ind. Skriv til [email protected] eller ring på 31410924 ved spørgsmål.

Kurser i digital marketing, skrivning mm 

Find kurser inden for digital marketing som for eksempel videomarkedsføring, kundeudtalelser, bogskrivning og udgivelse samt kurser om webshop og meget mere...

Workshops og kurser

Videomarketing

Sådan laver du effektiv video marketing, der brander din virksomhed og giver dig flere leads og kunder uden at stå på hovedet.

Kundeudtalelser

Sådan får du det mest effektive marketingsværktøj i verden til at arbejde gratis for dig i døgndrift og høste flere leads og kunder.

Markedsføring 

Drop fokus på likes, og lær hvordan du får buyerleads i stedet. Markedsføring 0 kr. er for dig, der er villig til at lave godt content.

Skriv din bog

Skriv en bog og opbyg autoritet inden for din branche. Uanset om bogen skal være freebie eller betalt, får du her opskriften, hvordan du får den skrevet på under 10 dage. 

Udgiv din bog

Et er at skrive en bog - noget andet er at udgive den. Find ud af, hvordan du udgiver herhjemme og i udlandet og får bogen solgt - selv før den er skrevet.

Optimér dit website

Lær, hvordan du øger salget på dit website og får din hjemmeside til at konvertere besøgende til kunder hurtigere og lettere uden teknisk hovedpine. 

Nybegynderkurser fra 1.499 kr + moms

Succesfuld marketing fra start

Hvordan kommer du i gang med markedsføring og hvordan får du mest ud af dine penge? Slip uden om alle fælderne og spar dig selv for tusindvis af kroner, hvis du er ny og skal i gang med at markedsføre din virksomhed. Hvad kan du, og hvad må du, og hvordan gør du det effektivt, så du slipper for at spilde tid og penge.

Bonus: Inkluderer liste med nyttige værktøjer.

Byg dit website på 1 dag

Lær, hvordan du bygger et website på kun en dag. Dette kursus er for små nye virksomheder, der har brrug for en gratis og hurtig løsning til deres forretning og ikke er teknikstærke. 
OBS: Dette kursus er kun i forbindelse med simple hjemmesider. Skal den kunne modtage betaling eller gøre andre krævende ting, skal du vælge et andet kursus.

Online markedsføring, kommunikation og forretningsudvikling.

Kontakt

[email protected]

© 2021 Makola Media/Sort Media. All Rights Reserved.