https://makolamedia.dk/

Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Siden er under opbygning - skriv til [email protected] eller ring på 31410924

Sort Media bliver til Makola Media, så vi bygger lige om!

Forretningsudvikling for soloprenuerer og små virksomheder

Fra mikro til makro.

Få mere ud af din forretning.

Forretningsudvikling hos Makola Media består af andet og mere end at sætte nye tiltag i gang, for det handler ikke kun i at udvikle nye områder.


Få sat din virksomhed op til at give dig større indtjening, færre omkostninger og mere frihed.


Lær, hvordan en mere holistisk tilgang til din virksomhed kan forvandle dit liv og dit forretning (- og nej, holistisk betyder ikke krystaller og hokuspokus!) 


Holisme

En filosofisk eller videnskabsteoretisk retning, der vægter helheden frem for de enkelte dele, fordi helheden er mere end summen af delene.

Forretningsudvikling: Magien ligger i helheden, men desværre kigger de fleste kun på enkeltdelene.

I 2010 da jeg åbnede Sort Media vidste jeg ikke, at man kunne have et holistisk syn på noget, og da slet ikke forbindelse med marketing og kommunikation, som dengang var hele omdrejeningspunktet for min virksomhed, men jeg opdagede snart, at hvis jeg skulle gøre det bedst mulige job for min klient, krævede det at fundamentet var på plads andre steder i deres virksomhed, så jeg begyndte at spørge til andre dele af deres set up og forretning og foreslå dem ændringer og løsninger. Og det forbedrede resultaterne i en sådan grad at nogle gik fra en evig kamp for at overleve til en forretning på et tocifret millionbeløb. De havde aldrig turdet drømme om sådan nogle resultater, og jeg må tilstå, at jeg også selv var en smule overrasket i begyndelsen, men opdagelserne betød, at der blev føjet endnu et område til min lille virksomhed, nemlig forretningsudvikling.


 

De 3 nøgler i forretningsudvikling

Online markedsføring, kommunikation og forretningsudvikling.

Kontakt

[email protected]

© 2021 Makola Media/Sort Media. All Rights Reserved.